Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Gründerverkstedet på Nesodden – for deg som driver virksomhet

11 mars @ 17:30 - 20:00

Gratis

For deg som driver engen virksomhet

Gründerverkstedet på Nesodden

– et sted å være, dele, utvikle – mekke på nye konsept eller ideer

En ny arena på Nesodden, et verksted for å teste og utvikle – for deg som er gründer (start 11. mars)
Har du en idé, du ønsker å få teste, litt sparring rundt, utvikle videre? Kanskje din bedrift har «stagnert» litt og du trenger inspirasjon og påfyll? Eller er du en som jobber mye for deg selv og savner et miljø, noen likesinnede å være sammen med?

Dette gründerverkstedet skal være et fleksibelt verksted, og hva vi skal putte inn i verkstedet av verktøy som vi kan bruke, avhenger av hvem som blir med i miljøet og hva som skal utforskes og løses, så her blir veien litt til mens vi går. Vi har mange spennende og innovative verktøy og aktører vi kan trekke inn i arbeidet etter behov.

Gründerverkstedet skal være et sted hvor vi møtes jevnlig for å skape, tenke og dele og som stimulerer til innovasjon og nytenkning. Gründerverkstedet i Tangenten blir en arena hvor man treffes jevnlig hver 3. uke for å jobbe innovativt for å lære og dele sammen med andre.

Leve litt bedre, og ha det mer gøy som gründer, bli med å skape sammen med oss andre!

Få innspill på din idé og profesjonell hjelp
Her kan du lufte din idé for andre og få tilbakemeldinger på hvordan du kan utvikle den videre. Tenk å få tilbakemelding på hva andre tenker om din forretningsidé, din virksomhet eller nye planer. Du kan også bli satt i kontakt med profesjonelle aktører som kan hjelpe din idé videre.

Et ekstra pluss med Gründerverkstedet
Mange har også behov for et sted å jobbe praktisk med ideen sin, så derfor ønsker vi å få til en kopling mellom gründerverkstedet og Maker Space.

Verktøy- og metodehjelp
I Gründerverkstedet vil kommunen tilby innovasjonsstøtte på ulike måter. I tillegg til metodestøtte ved behov, vil vi blant annet tilby kurs i design thinking og andre verktøy for innovasjon og utvikling, samt skreddersydde opplegg knyttet til konkrete problemstillinger. Innholdet i Ideverkstedet vil utvikle seg i takt med behovene til alle som ønsker å ta det i bruk, og det håper vi blir riktig mange.

Gründerverkstedet som verktøy for samskaping
Et slikt sted vil i seg selv ikke utgjøre den store forskjellen, det er det som skjer i rommet som kan skape endring. I trygge omgivelser kan man dele erfaringer og innsikter, finne frem til nye svar, utfordre og heie på hverandre. Ulike bransjer kan møtes, finne sammen og finne ut av felles utfordringer og løsninger.

 

Vi satser på å møtes hver 3. uke på ettermiddagen fra 18.00 – ca. 20.30.
NB! Kun 12 plasser.

Velkommen til Gründerverkstedet!

Husk å melde deg på, kun 12 plasser!

Detaljer

Dato:
11 mars
Tid
17:30 - 20:00
Kostnad:
Gratis

Arrangør

Nesodden kommune
Telefon
41000500
Epost
odd.fylling@nesodden.kommune.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Tangenten
Kongleveien 2
Nesoddtangen, 1451 Norge
+ Google-kart
Telefon
41000500
Vis Sted nettside

Gründerverkstedet+

Påmelding til "Gründerverkstedet+"
– et sted å være, dele, utvikle, treffes – mekke på nye konsept eller ideer.

9 Deltaker
3 igjen
RSVP her
>