Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gründerverkstedet på Nesodden – for deg som driver virksomhet

27 mai @ 17:00 - 19:00

Gratis

For deg som driver engen virksomhet

Kunstig intelligens kan gjøre en forskjell for din bedrift – neste tema på Gründerverkstedet på Nesodden!

– et sted å være, dele, utvikle – mekke på nye konsept eller ideer

Tema for neste Gründerverksted 27. mai:

Kom og se hvordan kunstig intelligens kan gjøre en forskjell for din bedrift. Vi viser deg hvordan enkle AI-verktøy kan hjelpe deg med å ta smartere beslutninger og effektivisere driften. Lær å bruke teknologi som sparer tid og øker inntekter. Kom innom for nyttige tips du kan bruke med en gang.

Presentasjonen holdes av Jon og Jonas, som begge er forretningsutviklere og deltagere på Gründerverksted i regi av Nesodden kommune.

Våre regulære Gründerverksted bidrar med:
Har du en idé, du ønsker å få teste, litt sparring rundt, utvikle videre? Kanskje din bedrift har «stagnert» litt og du trenger inspirasjon og påfyll? Eller er du en som jobber mye for deg selv og savner et miljø, noen likesinnede å være sammen med?

Dette gründerverkstedet skal være et fleksibelt verksted, og hva vi skal putte inn i verkstedet av verktøy som vi kan bruke, avhenger av hvem som blir med i miljøet og hva som skal utforskes og løses, så her blir veien litt til mens vi går. Vi har mange spennende og innovative verktøy og aktører vi kan trekke inn i arbeidet etter behov.

Gründerverkstedet skal være et sted hvor vi møtes jevnlig for å skape, tenke og dele og som stimulerer til innovasjon og nytenkning. Gründerverkstedet i Tangenten blir en arena hvor man treffes jevnlig hver 3. uke for å jobbe innovativt for å lære og dele sammen med andre.

Leve litt bedre, og ha det mer gøy som gründer, bli med å skape sammen med oss andre!

Få innspill på din idé og profesjonell hjelp
Her kan du lufte din idé for andre og få tilbakemeldinger på hvordan du kan utvikle den videre. Tenk å få tilbakemelding på hva andre tenker om din forretningsidé, din virksomhet eller nye planer. Du kan også bli satt i kontakt med profesjonelle aktører som kan hjelpe din idé videre.

Et ekstra pluss med Gründerverkstedet
Mange har også behov for et sted å jobbe praktisk med ideen sin, så derfor ønsker vi å få til en kopling mellom gründerverkstedet og Maker Space.

Verktøy- og metodehjelp
I Gründerverkstedet vil kommunen tilby innovasjonsstøtte på ulike måter. I tillegg til metodestøtte ved behov, vil vi blant annet tilby kurs i design thinking og andre verktøy for innovasjon og utvikling, samt skreddersydde opplegg knyttet til konkrete problemstillinger. Innholdet i Ideverkstedet vil utvikle seg i takt med behovene til alle som ønsker å ta det i bruk, og det håper vi blir riktig mange.

Gründerverkstedet som verktøy for samskaping?
Et slikt sted vil i seg selv ikke utgjøre den store forskjellen, det er det som skjer i rommet som kan skape endring. I trygge omgivelser kan man dele erfaringer og innsikter, finne frem til nye svar, utfordre og heie på hverandre. Ulike bransjer kan møtes, finne sammen og finne ut av felles utfordringer og løsninger.

 

Vi satser på å møtes hver 3. uke på mandagen fra 17.00 – ca. 19.00.
NB! Kun 16 plasser.

Velkommen til Gründerverkstedet!

BLI MED?

Meld deg på eller kontakt Odd for mer informasjon:
- Odd Fylling på tel 410 00500 
eller epost odd.fylling@nesodden.kommune.no

 

Detaljer

Dato:
27 mai
Tid
17:00 - 19:00
Kostnad:
Gratis

Arrangør

Nesodden kommune
Telefon
41000500
Epost
odd.fylling@nesodden.kommune.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Tangenten
Kongleveien 2
Nesoddtangen, 1451 Norge
+ Google-kart
Telefon
41000500
Vis Sted nettside
>