Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NÆRINGSLIVSDAGEN I FOLLO 2022

3 november, 2022 @ 13:00 - 16:00

NÆRINGSLIVSDAGEN I FOLLO 2022

NÆRINGSLIVSDAGEN I FOLLO 2022: Et næringsliv i endring – bli kjent med mulighetene!

Korona, krig, høy inflasjon, økte renter, råvaremangel, problemer i forsyningskjedene, kompetansemangel… Vi lever i turbulente tider med et marked i rask endring. For å lykkes i årene fremover, må bedrifter ha enda større fokus på utvikling og omstilling.

Kommunene i Follo ønsker derfor å invitere næringslivet i regionen, både etablerte virksomheter og de som ønsker å starte en bedrift, til Næringslivsdagen i Follo den 3. november for inspirasjon, erfaringsutveksling og nettverksbygging. Vi ønsker å bidra til utvikling og omstilling hos bedrifter i tråd med nye trender og et marked i endring, og byr på en dag med relevant faglig påfyll og god tid til mingling.

Når din bedrift skal navigere i urolig farvann i tiden fremover, kan det være nyttig med oppdatert kunnskap om hva slags hjelp det er mulig å få underveis. Det vil bli anledning til å prate med representanter fra virkemiddelapparatet, etablerertjenesten i Follo, næringsforeningene, Follo-kommunene, og Campus Ås i tidsrommet 12 – 13 og 16 – 17, samt i pausen under fagkonferansen.

Detaljert program kommer snarlig. I mellomtiden – hold av datoen!

Dato: 3. november 2022.

Tidspunkt fagkonferanse: Kl. 13 – 16.

Tidspunkt stands (foaje): Det vil bli anledning til å prate med representanter fra virkemiddelapparatet, etablerertjenesten i Follo, næringsforeningene, Follo-kommunene, og Campus Ås i tidsrommet 12 – 13 og 16 – 17, samt i pausen under fagkonferansen.

Sted: Kolben kulturhus, Strandliveien 1, Kolbotn.

Pris: Deltakelse er gratis, men påmelding er påkrevd av hensyn til lokalets størrelse og bevertning. Arrangementet er støttet av Viken fylkeskommune.

Detaljer

Dato:
3 november, 2022
Tid
13:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://www.startupfollo.no/nyheter-1/nringslivsdagen-i-follo-2022

Sted

Strandliveien 1
Strandliveien 1
Kolbotn,
+ Google-kart
>