Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gründer- og Innovasjonscafé

9 september, 2021 @ 18:00 - 20:30

Endelig! Vi arrangerer Gründer- og Innovasjonscafé igjen!

Nesodden Kommune, med Odd Fylling som representant og kommunens næringsrådgiver, er med oss å arrangere dette etterlengtede eventet. Og, vi har fremdeles med oss Nesodden Næringsråd som arrangør – et svært positivt tilskudd av nøkkelkompetanse og nettverk.
 

Denne gangen blir det et uformelt «Idéverksted» med fokus på etablerer- og gründertilværelsen på Nesodden. Næringsrådgiver i kommunen Odd Fylling forteller om satsingen på næringsutvikling under «Næringsløftet 2021-2023». Vi gleder oss til å få innblikk i planen for veien videre, og vi gleder oss til å møte nye og gamle ansikter. Husk å reservere plass. Velkommen!

Agenda

  • Mingling og nettverksbygging
  • Næringsrådgiveren presenterer utdrag fra ny “Næringsløftet 2021-2023”.
  • Hvordan opplever vi næringslivet på Nesodden i dag? Åpen dialog
  • Tanker og ideer om hva som skal til for at det blir enda bedre å stare og drive næring på odden vår
  • Uformell prat og nettverksbygging
Vi gleder oss til å se mange “nye og gamle” ansikter, og til å ønske dere alle velkommen til nok en runde med dette populære eventet!
 

Hvorfor  – Gründer- og Innovasjonscafé?

I samarbeid med Nesodden kommune arrangerer Business Nesodden et svært etterlengtet tiltak på Nesodden: Et fast treff og møtested for nettverksbygging og motivasjon-innsprøyting for “den ensomme gründer” og små-næringen ellers. Dette er et sosialt, uhøytidelig, inspirerende og regelmessig treff for Nesoddens mange frilansere, selvstendig næringsdrivende, oppfinnere, små foretak, innovatører og gründere. Med så mange frilansere, selvstendig næringsdrivende, og gründere som holder til i vårt distrikt er det på høy tid at vi får etablert en fast arena hvor disse gruppene kan møtes.
Vi vil ha vårt hovedfokus på det sosiale og engasjerende slik at alle som ikke føler en tilknytning til det lokale næringsliv og de mange i vårt distrikt som arbeider dag ut og dag inn fra sitt hjemmekontor eller kontor i Oslo får påfyll av det de oftest savner.
 

Detaljer

Dato:
9 september, 2021
Tid
18:00 - 20:30
Hjemmeside:
https://www.bitrigfix.no/event/grunder-og-innovasjonscafe-01-2021/

Arrangør

Business Nesodden
Telefon
408 48 069
Vis Arrangør nettside

Sted

Fjellstrand
Fjellstrandveien 9 1458 + Google-kart
Vis Sted nettside
>