Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Starte egen virksomhet? – bli med på etablererverkstedet Nesodden!

13 mai @ 17:30 - 19:30

For deg som vurderer å starte egen virksomhet

Starte egen virksomhet? – bli med på etablererverkstedet Nesodden!

– et sted å være, utforske og utvikle – mekke på tanker om egen virksomhet

En ny arena på Nesodden, et verksted for deg som ønsker å starte, eller lurer på om det er en god idé å starte egen virksomhet. 

Har du en idé du ønsker å få testet, behov for litt veiledning og råd, for å finne ut om det er en god ide å starte for seg selv?

Hensikten med dette programmet fra kommunens side, er å gjøre det lettere for deg som som er usikker på om du skal satse selv, eller synes det er «tungt» å komme i gang, mye usikkerhet, mange spørsmål du skulle hatt svar på osv. Ved å skape et trygt felleskap over tid, vil man få mulighet til å utforske «drømmen», finne svar, lage gode planer, og ikke minst et motiverende og hyggelig felleskap. Og for deg som er helt klar for å ta steget, vil vi også veilede deg videre til de ressursene du har behov for, så du kan lykkes med din satsing.

Det er ofte tungt å «tenke alle tanker selv», det er mange spørsmål som skal besvares, man skal utvikle en forretningsmodell og plan, finne ut om man skal drive på heltid, eller vedsiden av annen jobb, risiko og markedsanalyse og mye mer. Da er det godt å ha andre som er i  samme situasjon og som også trenger inspirasjon og påfyll, veiledning og hjelp. Du har kanskje jobbet mye for deg selv og savner et miljø, noen likesinnede å være sammen med?

Å skape en ny virksomhet er ikke bare utrolig motiverende – det er også essensielt for en bedre framtid!

Dette verkstedet skal være et fleksibelt verksted, og hva vi skal putte inn i verkstedet av verktøy som vi kan bruke, avhenger av hvem som blir med i miljøet og hva som skal utforskes og løses, så her blir veien litt til mens vi går. Vi har mange spennende og innovative verktøy og aktører vi kan trekke inn i arbeidet etter behov. Vi samarbeider også med Etablerertjenesten og StartupFollo.no i forhold til kurs og veiledning mm.

Verkstedet skal være et sted hvor vi møtes jevnlig for å skape, tenke og dele og som stimulerer til innovasjon og nytenkning. Etablererverkstedet i Tangenten blir en arena hvor man treffes jevnlig hver 3. uke for å jobbe innovativt for å lære og dele sammen med andre.

Leve litt bedre, og ha det mer gøy som selvstendig, bli med å skape sammen med oss andre!

Få innspill på din idé og profesjonell hjelp
Her kan du lufte din idé for andre og få tilbakemeldinger på hvordan du kan utvikle den videre. Tenk å få tilbakemelding på hva andre tenker om din forretningsidé, din virksomhet eller nye planer. Du kan også bli satt i kontakt med profesjonelle aktører som kan hjelpe din idé videre.

Et ekstra pluss med Etablererverkstedet
Mange har også behov for et sted å jobbe praktisk med ideen sin, så derfor ønsker vi å få til en kopling mellom Etablererverkstedet og Maker Space.

Verktøy- og metodehjelp
I Etablererverkstedet vil kommunen tilby oppstarts og innovasjonsstøtte på ulike måter. I tillegg til metodestøtte ved behov, vil vi blant annet tilby kurs og andre verktøy for innovasjon og utvikling, samt skreddersydde opplegg knyttet til konkrete problemstillinger. Innholdet i Etablererverkstedet vil utvikle seg i takt med behovene til alle som ønsker å ta det i bruk, og det håper vi blir riktig mange.

Etablererverkstedet som verktøy for samskaping
Et slikt sted vil i seg selv ikke utgjøre den store forskjellen, det er det som skjer i rommet som kan skape endring. I trygge omgivelser kan man dele erfaringer og innsikter, finne frem til nye svar, utfordre og heie på hverandre. Ulike retninger/bransjer kan møtes, finne sammen og finne ut av felles utfordringer og løsninger.

 

Kontakt Odd Fylling i Nesodden kommune om du vil bli med, eller starte for deg selv.

Epost: odd.fylling@nesodden.kommune.no

Telefon: 410 00 500 

Velkommen til Etablererverkstedet!

 

Detaljer

Dato:
13 mai
Tid
17:30 - 19:30

Arrangør

Nesodden kommune
Telefon
41000500
Epost
odd.fylling@nesodden.kommune.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Tangenten
Kongleveien 2
Nesoddtangen, 1451 Norge
+ Google-kart
Telefon
41000500
Vis Sted nettside
>