Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Behov for næringsarealer på Nesodden?

6 april, 2022 @ 16:00 - 18:00

Gratis

Næringsarealer for eksisterende og fremtidige næringer på Nesodden.

 

Et treff for de som har behov for, eller tror de får behov for mer næringsareal, for å kunne utvikle virksomheten på Nesodden de neste årene. I år skal kommunen rullerer arealdelen i kommuneplanen og da er det viktig å få innspill fra ulike aktører som ønsker å etablere seg eller utvide sitt arealbehov.

Næringsrådgiver samler næringsaktører som vil etablere seg eller utvide virksomheten på Nesodden. Dere kan ha behov for tomt, eller næringsbygg, eller plass i et næringsbygg.

Nesodden er et utrolig spennende område med potensiale for mer næringsutvikling og flere lokale arbeidsplasser de nærmeste årene. Det er derfor viktig for kommunen å involvere næringsaktører, for innspill og diskusjon om næringsutvikling og behov for mer plass.

De som har svart på næringslivsundersøkelsen høsten 2021 og meldt arealbehov, får en epost med invitasjon.

På Fagerstrand er det etablert en egen gruppe for arealbehov/næringsutvikling, og første møtet ble holdt 2. mars hos Norsk Yrkesdykkerskole. Du kan bli med i den ene eller begge etter behov, eller bli med på ett eller flere møter etter behov.

Tid: 6. april kl. 16-18.
Sted: Tangenten – Agnor.

Agenda:

  1. En kort orientering rundt Strategisk Næringsplan og Næringsløft 2021-2023, koplet mot næringsarealer på Nesodden. Hvor finnes muligheter i dag?
  2. Rullering av kommuneplanens arealdel i 2022. Hvordan kan du komme med innspill til arealbehov? Dialog rundt hvordan lokale næringsaktører kan påvirke prosessen med rullering av arealplan og angi behov for arealer for næringsutvikling.
  3. Hvem har hvilket arealbehov og hvor? Hvilke type næringsareal, tomt, plass i næringsbygg, eget eller felles bygg, bruksområde for næringsareal?
  4. Hvilke forventninger har næringslivet til kommunen i forbindelse med næringsutvikling på Nesodden?
  5. Eventuelt.

Håper du har lyst til å bli med å utvikle/påvirke, og jobbe med ideer og diskuterer muligheter i kommunen.

Detaljer

Dato:
6 april, 2022
Tid
16:00 - 18:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.xn--nringslft-g3a8r.no/

Arrangør

Nesodden kommune
Telefon
41000500
Epost
odd.fylling@nesodden.kommune.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Tangenten – møterom Agnor
Nesodden Kommune
Nesoddtangen, 1451 Norge
+ Google-kart
Telefon
41000500
>